Wishlist.

2014-01-11 18:34:48 Everyday life.
» Kommentarer(0) «


 
 
..del Ett.
 
I denna önskelistan så kommer ni nog förstå vart vår resa ska gå.
 
 
 
 
 
-Tjeckisk valuta till Prag -Thailändska baht -Michael Kors plånbok (finns på blocket ;) ) -Michael Kors klocka Parker Glitz Silver (amazon.com/eBay.com )
 
 
 

Lite sent?

2014-01-11 15:15:27 Everyday life.
» Kommentarer(0) «


Imorse när jag vaknade så såg jag det som jag längtat efter sedan slutet på November, snö.

Jag älskar verkligen snö, men nu känns det nästan lite gör sent. Det yr verkligen utanför fönstret, mysigt iallafall. Det firade jag med att ta bort lite av julen, julgran och tomtar borta. Mina julstjärnor får dock vara kvar ett tag till. 

Håller på med ett inlägg om vår resa som planeras, det kommer idag! Dessutom en önskelista till min födelsedag, spännande!






Snart.

2014-01-10 23:26:10 Everyday life.
» Kommentarer(0) «


..27 år.

Snart är det födelsedag, snart kommer önskelistan. Imorgon!





Sjukstuga.

2014-01-09 15:22:18 Everyday life.
» Kommentarer(0) «


Just nu är det sjukstuga hos oss, halsen är inte som den ska. Nu blir det morotssoppa!

Mina fina småtroll,

2014-01-07 22:40:58 Everyday life.
» Kommentarer(0) «




Mina underbara fantastiska brorsbarn Lo och Lykke. Tack för att just ni finns i mitt liv! 

Läskigt att man kan älska någon annans barn så mycket, hur mycket kommer man då om man har turen att få egna barn att älska dom? Ryser bara vid tanken!

Sov så gott!

Nästa resa?

2014-01-07 21:16:40 Everyday life.
» Kommentarer(0) «



Vart är vi påväg?



Prag.

2014-01-06 19:21:33 Upplevelser.
» Kommentarer(1) «


Första resan iår kommer att gå till Prag.
Mammas man fyller 50 år och det ska firas med en weekendresa till Prag. 
Jag har inte vart där förut, men de andra har vart där innan. Mysigt att åka till en storstad och bara vara några dagar! När vi åker dit så är det vår och jag hoppas det finns lite sol. 

Vi ska bo på ett hotell som heter Elite inne i Prag och det blir lite öl provning och kultur. Ser fram emot det väldigt mycket! 


Hej Prag.




2013- Sista delen.

2014-01-06 12:55:44 Everyday life.
» Kommentarer(0) «


Här kommer fortsättningen på 2013.
 
Efter midsommar så gjorde jag en Stockholmshelg med Carro, vi drack goda drinkar (alkoholfria såklart för Carro) eftersom hon i slutet på året fick en liten kille, detta blev vår tjejhelg! 
Sedan kom mina småroll och hälsade på oss, en vecka med djurpark, bad och minigolf! Jättemysigt att ha dem här.
 
Sedan sedan var det dags för Halmstad/Tylösand och därefter Småland/Gislaved.
andra året som jag är i Halmstad och vi hade kanon väder. Kunde inte ha fått bättre väder än det vi hade. Efter några dagar på hotell Tylösand så åkte vi vidare mot Gislaved för några lata dagar ute i Johans stuga, självklart också en tripp till Ullared med svärmor :)
 
 
Vidra till Sundsvall för att ha en vecka där uppe, jättefint väder, mycket bad och tid med smårollen såklart. Väldigt lugn vecka.
 
 
     Efter denna veckan så började hockeyn igen för Johan, detta innebär att det är svårt att göra så mycket mer på året. Våra semesterveckor blir väldigt intensiva eftersom det är de veckorna som vi kan göra saker tillsammans.
Vi var upp till Sundsvall en gång till då mamma fyllde 50 år och hade en jätterolig stor fest ute!
Oktober och November har vart väldigt lugna, nu i December så har vi firat jul såklart och även nyår. Julbord/julfest med mysiga tjejer.
Julen firades i Sunsdvall eftersom vi var ner i Småland förra året. Det nya året firade vi in i Stockholm med underbara vänner.
 
 
Känns som om vi har hunnit med ganska mycket iallafall!
Redan nu är några planer för 2014 satta, väldigt spännande saker faktiskt! Skriver mer om detta ikväll.. Vad har vi pågång?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013 -Första halvan.

2014-01-04 12:36:59 Everyday life.
» Kommentarer(0) «


 
Ett av mina löften i år är att blogga mer. För min familj och mina vänner! Jag har vart riktigt dålig på det 2013 och vill bli bättre på det 2014. Börjar därför att blogga om en summering för 2013.
 
Året började med mycket snö, bilen är ifrån Alnö hemma hos mamma. Vinåret till Istanbul på en mamma/dotter resa i början på Februari, var riktiga turister och var till blå moskén och gick på turkiskt bad. Vi shoppade kläder på största inomhus marknaden och drack vin.
 
 
 
Sedan an fortsatte vi till fjälls. Vemdalen med nästa hela familjen.
Vi hade grymt väder, skidor och gott hela veckan.
 
 
 
 
Inte lång så var vi till Egypten för första gången, bästa resan jag har gjort tror jag. Vi bodde i en villa med egen pool, när man har egen pool blir man bortskämd.. Underbart väder hela veckan, nästan lite för varmt.. Någon dag var det 34 grader, men vi klagade inte!
 
 
Vi var vi var och såg finalen i hockey VM i Globen, när vi köpte biljetterna så hade vi såklart ingen aning om att Sverige skulle spela finalen. Sverige vann och det var en jättehäftig upplevelse! Vi var på konfirmation i Småland för Johans kusin och tittade till husen där nere..
 
 
Sedan sedan kom fasters andra lilla tjej till världen, Lykke föddes och jag har numera två underbara syskonbarn!
Midsommar skulle också firas, ute i Nyköpings skärgård tillsammans med bästa vännerna, Anna, Robin, Mathilda, Martin, Johan, jag och naturligtvis lilla Melwin!
Vi började renovera köket också.. Kändes som ett evighets projekt, men oj så nöja vi blev när det var klart!
 
 
 
Fortsättning följer.