Måndag.

2013-09-16 20:25:47 Everyday life.
» Kommentarer(0) «


Idag är enmåndag är återigen över, de går fort de rackarna!
Fredagens mys blev tillsammans med Mathilda, Martin, Anna och Mulle. Bästa frdagsmyset med bästa sällskapet, ost och vin till de som ville och cola till resten. Gott gott!
Lördagen var väldigt lugn och skön, inga större utsvängningar. Söndag är som alltid fixar-dag och hockey. Hemmapremiär för Nyköping, inte lika roligt med förlust, nästa gång blir det bättre. Sedan var det ju den där måndagen igen.. Jobb och Body pump, eftersom jag inte vart på body pump på ca 56 år så var det skitjobbigt! Just nu är jag rätt nöjd i soffan med grönt te! Te är en höst grej tycker jag.. Rekommenderar Mareld ifrån Hellmanska gården i Nyköping, eller om ni är i Sundsvall så köp Sundsvalls gotta på Kahls!



Fredag.

2013-09-13 18:25:15 Everyday life.
» Kommentarer(0) «





Johan älskling 27 år.

2013-09-11 22:47:58 Everyday life.
» Kommentarer(0) «






Jag älskar dig, till månen och tillbaka.

Lite sjukstuga.

2013-09-10 11:47:05 Everyday life.
» Kommentarer(0) «


 
Igår var det stoffläge hela dagen för mig, kämot mig lite små krasslig under en vecka och i söndags var jag riktigt trött. Ont i halsen och risig.
idag känns det äntligen som om jag är människa igen :) 
 
Hoppas det går åt rätt håll under eftermiddagen så jag är någorlunda på fötterna imorgon!
 
 
 
Bilden ovan är från sommaren uppe i Sundsvall, min mys Lo har övergått i sommar till att bara vilja vara med Johan heeeela tiden. Hon somnar hos honom, vill sitta hos honom och han har blivit favoritkillen! 
Bara att gilla läget och vara glad! Saknar Loppan och lillasyster Lykke 💕
 
 

Tv bänk, klart.

2013-09-09 09:03:59 Everyday life.
» Kommentarer(0) «


Det tog några veckor ca 2 stycken innan tv bänken var klar. Nu är den helt klar och alla grejer är på plats också. Jag är jätteglad att vi vilade att måla om den istället för att köpa en ny!
Det är samma handtag som sitter kvar, hyllor och lådor är målade med grund färg (stop färg) ifrån Flugger, sedan två gånger med täckfärg halvmatt med en liten brytning i vitt. 
 
Som följd av detta så har vi fått (köpt) nytt tv bord och ett vitrinskåp! Bilder kommer framöver..
här kommer en bild på tv bänken i färdigt skick.