2013- Sista delen.

2014-01-06 12:55:44 Everyday life.
» Kommentarer(0) «


Här kommer fortsättningen på 2013.
 
Efter midsommar så gjorde jag en Stockholmshelg med Carro, vi drack goda drinkar (alkoholfria såklart för Carro) eftersom hon i slutet på året fick en liten kille, detta blev vår tjejhelg! 
Sedan kom mina småroll och hälsade på oss, en vecka med djurpark, bad och minigolf! Jättemysigt att ha dem här.
 
Sedan sedan var det dags för Halmstad/Tylösand och därefter Småland/Gislaved.
andra året som jag är i Halmstad och vi hade kanon väder. Kunde inte ha fått bättre väder än det vi hade. Efter några dagar på hotell Tylösand så åkte vi vidare mot Gislaved för några lata dagar ute i Johans stuga, självklart också en tripp till Ullared med svärmor :)
 
 
Vidra till Sundsvall för att ha en vecka där uppe, jättefint väder, mycket bad och tid med smårollen såklart. Väldigt lugn vecka.
 
 
     Efter denna veckan så började hockeyn igen för Johan, detta innebär att det är svårt att göra så mycket mer på året. Våra semesterveckor blir väldigt intensiva eftersom det är de veckorna som vi kan göra saker tillsammans.
Vi var upp till Sundsvall en gång till då mamma fyllde 50 år och hade en jätterolig stor fest ute!
Oktober och November har vart väldigt lugna, nu i December så har vi firat jul såklart och även nyår. Julbord/julfest med mysiga tjejer.
Julen firades i Sunsdvall eftersom vi var ner i Småland förra året. Det nya året firade vi in i Stockholm med underbara vänner.
 
 
Känns som om vi har hunnit med ganska mycket iallafall!
Redan nu är några planer för 2014 satta, väldigt spännande saker faktiskt! Skriver mer om detta ikväll.. Vad har vi pågång?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback