Lördag.

2014-03-15 13:12:13 Everyday life.
» Kommentarer(1) «


God förmiddag!
 
Jag har haft en riktigt härlig lördag förmiddag, började med att vakna pigg och utvilad kl 08.15 ungefär. Vi klev upp och åt frukost, smoothie naturligtvis, idag med hallon och honung! Fruktbröd och kaffe naturligtvis också.
Sedan mötte jag upp Anna och gick på ett pass 10.15 Body attack, första gången för det passet. Sjukt jobbigt men roligt! Konditionsträning med intervaller och lite styrka, svetten rann kan jag lova! Nu är jag hemma igen i soffan med lunch i magen och en kopp kaffe. 
 
Jag skrev igår om glasögon, jag har (än så länge) endast glasögon på jobbet, terminalglasögon. Igår var jag på en ny synundersökning och jag behöver fortsatt bara ha glasögon på jobbet men med lite ner styrka i när jag sitter framför datorn, vilket jag gör, varje dag. Fick med mig 3 par hem som jag ska testa. Lite roligt!
det kommer bild när jag har på mig dem sedan så får ni gärna kommentera, såhär ser de ut i lådan. Vad tror ni? Något snyggt?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klassisk fredagkväll hos Tegenfeldt/Norberg.

2014-03-14 18:40:42 Everyday life.
» Kommentarer(1) «





Jag är en riktig sucker för ost! Detta är min favorit ost, Saint Agur. Det är en mögelost, ja, men det går inte att jämföra med ex. En kvibille mögelost.. Smaken på denna är så det smälter i munnen. Krämig och inte alls skarp på något sätt! Självklart gör den sig bäst med ett glas rödvin :)

Jag köper ofta ost istället för godis, jag är ingen godisälskare. Självklart ibland, men helst en god oooossst! Har några bra tips på ostar? 

Utom att köpa denna godingen så har jag vart och provat glasögon idag. Kommer upp senare på bloggen, vill ju ha smakråd. Håll utkik.


Morgonens smoothie.

2014-03-13 12:02:37 Everyday life.
» Kommentarer(0) «


Ingreienser:

Kokosmjölk
Naturell yoghurt
1st mango
Honung
Vetekli

Smaskens!!



Syjunta.

2014-03-12 16:26:00 Everyday life.
» Kommentarer(1) «


Kuddar, vem har inte för mycket kuddar? Problemet tycker jag är att man vill byta ut dem. Det finns knappt så man endast kan köpa kuddfodral längre utan man måste köpa en hel kudde med innerkudde och allt.. Innerkuddar har jag hur många som helst, därför syr jag egna. Dessa skönheter pryder numera sovrummet.
 
 
 
 
 
 
Kuddar är väldigt enkla att sy själv, har du bara symaskin tråd och tyg så kör igång!
En innerkudde är ofta 50x50 eller 60x50 det innebär att du behöver en tygbit som är 1 meter lång och 50cm bred +10 cm sömsmån åt alla håll, alltså 1 meter + 20 cm sömsmån lång och 50 cm + 20 cm sömsmån bred.
 
Vill ni ha mer ingående beskrivning på hur du syr ett eget kuddfodral? Kommentera så lägger jag ut en fullständig beskrivning :)
 
 
 
 

God morgon.

2014-03-12 10:01:20 Everyday life.
» Kommentarer(0) «


 
 
Idag börjar jag att jobba 12:30 vilket innebär sovmorgon på en vardag, väldigt sällan jag jobbar den tiden men väldigt lyxigt att ha en massa tid på morgonen!
 
Idag har jag börjat dagen med en smoothie! Jag älskar smoothies och har köpt en ny blender. på morgonen gjorde jag denna skönhet.
 
 
 
Den innehåller:
  • Frysta hallon
  • Naturell yoghurt
  • Kokosmjölk (2msk ca)
  • Honung
  • Vetekli
 
Vad ska ni göra idag?
 
 
 

Vita godisar.

2014-03-10 21:37:05 Inredning.
» Kommentarer(0) «



Ja? Det är väl helt normalt att köpa endast vita godisar?!
Dom är iallafall goda :) (och fina)!

Vad gör ni ikväll? Vi har fastnat för en serie, Musketörerna. Riktigt bra, så vi ligger som två sälar i soffan just nu! 
Har gjort en morgon smoothie till frukost imorgon, köpte nämligen en ny bländer! Mer om det kommer imorgon! Recept och en bild såklart :)

Fick en liten puff i ryggen av min vän Matilda Törnqvist att jag var för dålig på att blogga så nu tar jag mig i kragen! Kolla in hennes blogg också, grym tjej och en av mina bästa vänner ❤️ 
tillevill.wordpress.com (kan inte länka på snabb inlägg, men det är värt att kika in. Varje vecka nya tips från henne!)